top of page

WAAROM SCHRÖDER DESIGNPUIEN

Schröder Design Puien de enige onafhankelijke en meest complete specialist op het gebied van exclusieve minimal design gevelsystemen en design interieurpuien. Minimalistische schuif-, raam-, deur-, taatsdeursystemen, vliesgevels, guillotineramen, in de vloer verdwijnende puien, ultraslanke stalen design puien en exclusieve design voordeuren. Bij ons vindt u alle soorten design systemen voor uw complete project.

Met ons unieke en zeer uitgebreide assortiment zijn de architectonische mogelijkheden eindeloos en mag u van ons altijd een eerlijk en onafhankelijk advies verwachten op basis van uw specifieke eisen wensen en begroting.

SCHRÖDER DESIGN PUIEN LICHT IN UW LEVEN

Toepassing van structurele minimal design systemen is een zeer specialistisch werk en vergt de nodige voorbereidingen voor alle betrokken bouwpartijen. Voor een probleemloze integratie van deze systemen, zonder budget overschrijdende verrassingen achteraf, is het wenselijk in de ontwerpfase al bij uw project betrokken te worden. Een goede samenwerking met uw architect en aannemer is zeer belangrijk voor een vloeiend lopend bouwproces.

   Op basis van de plannen beginnen we eerst met het uiteenzetten van alle mogelijkheden. Vervolgens kunt u gaan bepalen welk minimal design systeem of combinatie van systemen voor uw project het best passend is. Zodra dit bekend is kan worden begonnen met het uitwerken van de benodigde tekeningen en detailleringen waarbij wij nauw samenwerken met uw architect en uw aannemer.

   Nadat alle definitieve tekeningen zijn geaccordeerd kunnen de elementen worden besteld. Voordat de design puien worden geleverd komen wij ruim van te voren nog langs ter controle van de door de aannemer voorbereide gevelopeningen. Mochten gevelopeningen nog niet (helemaal) goed zijn voorbereid, dan heeft de aannemer nog voldoende tijd om de gevelopeningen aan te passen alvorens met de montage gestart gaat worden.

DE ONDERDORPELCONSTRUCTIE,

HET HART VAN UW MINIMAL DESIGN PUIEN!

Alvorens kan worden begonnen met de montage van de minimal design systemen beginnen wij eerst met het aanbrengen en waterdicht bekleden van een hoogwaardige composiet isolatiedorpel alsmede deze met uiterste precieze 100% waterpas te stellen. De onderdorpelconstructie is namelijk het “hart” van uw minimal design pui. Teneinde de maximale (schuif)capaciteit uit de minimal design systemen te halen en de schuivende panelen perfect te laten sluiten, dienen de onderdorpels 100% vlak, voldoende sterk en duurzaam te worden uitgevoerd.

MONTAGE VAN DE MINIMAL DESIGN PUIEN

Nadat alle gevelopeningen goed zijn voorbereid kan worden begonnen met de montage van de minimal design puien. De montagemethode van structurele minimalistische systemen is niet te vergelijken met de montage van traditionele aluminium systemen. De montagemethode is voor alle structurele minimal design systemen in de basis gelijk. Elk systeem heeft wel haar eigen systeem- specifieke eigenschappen waarmee rekening moet worden gehouden tijdens het monteren.

   Met onze werkwijze garanderen wij dat ook uw project tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

logo schroder designpuien

SCHRÖDER DESIGN PUIEN LICHT IN UW LEVEN

Schröder Design Puien  |   Baronieweg 6C  5321JW  Hedel   |  Tel: 073-6990936  |    E-mail:  

bottom of page