top of page

staal
systemen

Stalen ramen en deuren zijn tegenwoordig erg populair. Toepassing van dergelijke schitterende slanke elementen past in de trend van de hedendaagse industriële en minimalistische architectuur. Naast interieurtoepassing kunnen ze ook gebruikt worden voor buitengevels en patio's.

De puien zijn leverbaar in verschillende stijlen; van in vakken verdeelde elementen voorzien van glas of panelen tot aan een volglas look zoals de ramen in het Falling Water House van Frank Lloyd Wright. Een zeer moderne minimalistische look met grote glazen delen ondersteund door potlood dunne slanke stalen frames. De contrasten tussen de witte muren, houten balken en plafonds, en de “grafische” stalen ramen zijn een genot voor de ogen. Stalen ramen worden veel toegepast als interieurpui uitgevoerd met enkel (veiligheids) glas, maar zijn ook verkrijgbaar met geïsoleerde glazen panelen. Daarnaast zijn stalen kozijnen extreem duurzaam. Alle hoeken en voegen van de stalen ramen zijn gelast, gegalvaniseerd en gepoedercoat, waardoor een ononderbroken laag rond het frame wordt gevormd.

Stalen interieur puien zijn ook ideaal om een ruimte multifunctioneel in te richten zonder verlies van natuurlijk licht. Een door glas verdeelde kamer voelt nog steeds ruim aan, terwijl een gesloten wand dat niet zou doen.

TUVAL-MINIMAL PREMIUM STEEL WINDOWS

Schröder design puien is de Europese dealer van de high-end staalsystemen van Tuval Minimal. De systemen van Tuval Minimal passen wij toe voor veeleisende high-end projecten waarbij ultra slanke aanzichten, (extreem) grote afmetingen, maatwerkoplossingen en topkwaliteit gevraagd worden. De stalen ramen van Tuval worden beschouwd als de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde op de markt, dankzij een aantal voordelen en unieke productieprocessen:

LOGO TUVAL MINIMAL
TUVAL-MINIMAL PREMIUM STEEL WINDOWS

De stalen ramen van Tuval worden beschouwd als de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde op de markt, dankzij een aantal voordelen en unieke productieprocessen:

  1. Speciale bescherming tegen roest door middel van zinkmetallisatietechniek.

  2. Hoogwaardig natlakproces.

  3. Thermisch onderbroken profielen en optimale integratie met geavanceerd isolatieglas

  4. Unieke en innovatieve operationele verbeteringen en ontwikkelingen:

  5. schuifdeuren en vouwwand oplossingen.

DE ONDERSCHEIDENDE VOORDELEN VAN ONZE HIGH-END TUVAL-MINIMAL SYSTEMEN

  1. Stalen ramen & deuren zijn van de hoogste kwaliteit en jarenlang roestbestendig. De unieke en geavanceerde productie- en afwerkingsprocessen omvatten een exclusieve verzinkingsmethode door middel van het spuiten van heet zink; waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van de producten vele jaren gewaarborgd blijven.

  2. Een ideale oplossing op maat voor de specifieke kenmerken en beperkingen van elk project. De structuur van Tuval Minimal zorgt voor een volledige coördinatie tussen projectmanagementteams, engineering en de productiefaciliteiten.

  3. Verscheidenheid aan modellen van warmgewalste stalen profielen en thermisch gebroken profielen. Het portfolio van Tuval Minimal is breed en precies afgestemd op de unieke kenmerken van elk specifiek project op verzoek van de klant. Projecten kunnen worden gerealiseerd met toepassing van verschillende soorten profielen: W600, W500, W500FR, W20, W40, TB50 (thermisch onderbroken), Brons (B40) en meer.

  4. De dunste profielen met de meest smalle zichtlijn en elegante uitstraling. Alle deuren en ramen worden vervaardigd met raambeslag en accessoires van het hoogste niveau.

DE ONDERSCHEIDENDE VOORDELEN VAN ONZE HIGH-END TUVAL-MINIMAL SYSTEMEN

FORSTER RAAM EN DEURSYSTEMEN

Voor ultraslanke stalen ramen en deuren met gangbare afmetingen en voor aantrekkelijke prijzen, passen wij de hoogwaardige raam- en deursystemen van Forster toe.

Met aanzichtbreedtes vanaf slechts 23mm kunnen we ook met deze systemen de mooiste en slankste projecten realiseren!

Voor toepassing van geïsoleerde systemen maken we gebruik van het ultraslanke Unico XS raam- en deursysteem.

Voor ultraslanke niet thermisch onderbroken interieur ramen en deuren passen wij het ultraslanke Presto XS raam- en deursysteem toe.

LOGO FOSTER
FOSTER RAAM EN DEURSYSTEMEN
FOSTER RAAM EN DEURSYSTEMEN

Schröder Design Puien  |   Baronieweg 6C  5321JW  Hedel   |  Tel: 073-6990936  |    E-mail:  

bottom of page