top of page

EXP-PIV
TAATSDEUREN

RCN LOGO wit.

MINIMALIST

WINDOWS

EXP-PIV  MINIMAL DESIGN BY SCHRÖDER DESIGNPUIEN

FASCINERENDE OPLOSSINGEN VOOR TOEGANGSDEUREN

De taatsdeur is een deursysteem met centrale of laterale rotatie-as waarmee zeer grote deurpanelen van glas of andere materialen kunnen worden gemaakt. Voor brede deuropeningen is dit een fascinerend alternatief voor de gebruikelijke scharnierende deur.

EXP-P taatsdeur met zijlicht

Met het EXP-P taatsdeursysteem kunnen grote toegangsdeuren worden gerealiseerd met behoud van dezelfde minimalistische architectuur als van de schuivende systemen. Ondanks de grote afmetingen draaien de deuren uiterst soepel en stil. De hardware die wordt toegepast, is volledig verborgen, waardoor een perfecte omlijsting van het omringende landschap mogelijk is.

De taatsdeur kan worden uitgevoerd met diverse soorten handgrepen. De veiligheid wordt gegarandeerd door toepassing van meerpuntsluitingen, met manuele of elektromagnetische bediening en met de mogelijkheid tot het gebruik van toegangscontrole.

EXP-PIV TAATSDEUREN

Met dit systeem is het ook mogelijk om draaibare openslaande ramen te creëren, waardoor hetzelfde type opening wordt uitgebreid naar andere delen van het gebouw en zo het minimalistische concept behouden blijft.

EXP-PIV TAATSDEUREN
EXP-PIV TAATSDEUREN

Toepassing van uiteenlopende soorten materiaal

Glas, bijzondere houtsoorten, brons of steen? De deurpanelen zijn uit te voeren in alle mogelijke materialen en oppervlakken. De kern bestaat steeds uit hoogwaardige aluminium profielen met warmte-isolatie die worden bekleed met het gewenste materiaal.

EXP-PIV TAATSDEUREN

In het exclusieve EXP-PIV I-VIEW taatsdeursysteem worden de taatsdeuren volledig in all-glass uitvoering uitgevoerd.

EXP-PIV TAATSDEUREN
logo minimal design

Schröder Design Puien  |   Baronieweg 6C  5321JW  Hedel   |  Tel: 073-6990936  |    E-mail:  

bottom of page