top of page

EXP-G guillotine raam

GUILLOTINE RAMEN.

FASCINERENDE OPLOSSING VOOR GEVELOPENINGEN

ZONDER BARRIÈRE

Toepassing van een Guillotine raam maakt het mogelijk openingen te creëren met een verticale guillotine-opening. De verticale beweging van de ramen maakt een overgang van ruimtes mogelijk zonder obstakels en zonder inspanning. Met Guillotine ramen worden totale gevelopeningen gecreëerd tot zeer grote afmetingen.

RCN LOGO wit OP BLAUW

Het EXPansion EXP-G systeem maakt het mogelijk om schuifopeningen maken met een verticale guillotine-opening. Het verticaal schuiven van de panelen is in tegenspraak met het natuurlijke concept van zwaartekracht, waardoor een realistischer en breder zicht op de buitenkant van het gebouw wordt gecreëerd.

De verticale beweging van de ramen maakt een overgang van ruimtes mogelijk zonder obstakels en zonder inspanning, handmatig of gemotoriseerd, in beglazingen tot 600 kg en oppervlakken tot 12 m².

EXP-G guillotine raam
EXP-G guillotine raam

EXP-G “SLOPE”

De nieuwste ingenieuze en innovatieve ontwikkeling is het hellend uitgevoerde guillotine raam.

Als het aankomt op complexe structuren zijn hellingen een uitdaging, zeker wanneer (schuivende) ramen moeten worden toegepast. De EXP-G Slope uitvoering verlegt deze architectonische grenzen. Ruimtelijke vormen kunnen op nieuwe manieren worden geïntegreerd in uw project door ruimten verticaal te openen gericht naar de hemel.

Hiermee laat fabrikant RCN zien complexe uitdagingen op te kunnen lossen door hun unieke mix van minimalisme, creativiteit en top engineering.

Schröder Design Puien  |   Baronieweg 6C  5321JW  Hedel   |  Tel: 073-6990936  |    E-mail:  

bottom of page