top of page

MD35 REYNAERS HI-FINITY

MD35 REYNAERS HI-FINITY DESIGN BY SCHRÖDER DESIGNPUIEN

Onder het motto ‘less is more’ combineert Reynaers met het Hi-Ffinity systeem architecturaal minimalisme met maximale lichtinval en energiezuinigheid. Hi-Finity is bekroond met het Henry van de Velde-label voor zijn innovatieve karakter en gestileerde handgreep.

MINIMALISTISCH DESIGN

Het Hi-Finity schuifraam zorgt voor een onbegrensd zicht door zijn grote glasoppervlaktes, die ontstaan doordat de aluminiumprofielen in de muur geïntegreerd worden. Daardoor wordt het glasoppervlak groter (van plafond tot vloer) en doet binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

HI-FINITY DESIGN HANDGREEP

Het specifieke karakter van de Hi-Finity schuifdeuren komt tot uiting in de unieke handgreep. Het ontwerp van deze greep balanceert tussen een minimalistische aanwezigheid en een sterke expressie. In gesloten positie maakt de handgreep een verbinding met de muur, smelt daar schijnbaar mee samen.

Onderdeel van het ontwerp is het zorgvuldig gekozen materiaal van de handgreep. De combinatie van het sterke metaal met het zacht aanvoelende materiaal bewijst het gevoel voor detail dat zo kenmerkend is voor Hi-Finity.

GEBRUIKSGEMAK

Er zijn verschillende openingsvarianten - duorail, drie-rail en een centrale sluiting - die oplossingen bieden voor maximaal zes schuivende glaspanelen per toepassing. De speciaal ontworpen wielbasis zorgt voor een vloeiende beweging van de glaspanelen. Zelfs panelen voor grote openingen kunnen moeiteloos met de hand worden bewogen. Voor nog meer comfort worden de vleugels met één druk op de knop door een motorslot automatisch ontgrendeld. De bediening van de schuifvleugels gebeurt manueel of automatisch. Met de gemotoriseerde oplossing opent de vleugel dan volledig automatisch door één druk op de knop of met de afstandsbediening.

33
32
31
29
30
28
27
26
25
22
24
23
21
7
8
10
11
9

     MD35 REYNAERS HI-FINITY SPECIFICATIES

  • Minimalistisch schuifsysteem met aanzichtbreedtes van slechts 35mm

  • Voorzien van unieke en stijlvolle Reynaers handgreep

  • Standaard uitgevoerd met elektromagnetisch slot

  • Beveiligingsniveau RC2

  • Toepassing van grote glazen vleugels tot 3,5m hoogte en een totaalgewicht tot 750kg

  • Verkrijgbaar met triple glas en gepantserd glas tot 54mm

  • Mogelijkheid voor gemotoriseerde uitvoering

  • Hoge tot zeer hoge thermische en akoestische isolatiewaarde

  • Schuifpanelen kunnen in muur ”pockets” worden verborgen

  • Mogelijkheid voor creëren van openschuif-hoekconstructies of vaste glas-op-glas hoekconstructies

d9c5d8_9207dfe61491440c98f9c7ea1fb52a20_

SPECIAAL ONTWORPEN WIELBASIS

"Creativity Is Intelligence Having Fun". 

Albert Einstein .

bottom of page